ipekveatlas Papatyam_42 ben 21-22ye kadar yattım doktorum bisey demiyodu rahatsız da olmuyodum sonrasında zaten rahatsız olmaya baslıyosun bence buna sen ve bebeğin karar verir ne zaman rahatsız olmaya başlarsan o zaman bırakmalısın öyle uyumayı
2cocuk2kopek Papatyam_42 ilk aylarda zaten sonra rahatsız ediyor . 15 haftalığım 12 den sonra hep sola yatmaya başladım
Mmirel Papatyam_42 canım o senin rahatlığına bağlı sen ve bebeğim hangi pozisyonda rahatsan o pozisyonda yatabilirsin zaten bebek hareketleriyle seni yönlendiriyor
Sumbul2167 ipekveatlas bende ilk gebeligimde korkup hamile olduğumu öğrendim günden itibaren sağ ve sol olarak yarım şuan 23 haftaligim 2.gebelihim yastık destekle yüz üstü yatıyorum 😁
Papatyam_42 keyfimin-kahyasi-misin benim çok kasık ağrım var ağrıdan sebep düşük riskimde var o yüzden yatamıyorum korkuyorum
Papatyam_42 2cocuk2kopek ben öğrendiğimden beri sağıma veya soluma yatıyorum veya sırt üstü çok rahat edemesemde
Gizemnurnr Papatyam_42 ben bir doktordan eğer yatabiliyorsaniz yani göbekten rahatsız olmuyorsabiz dogurana kadar yatabilirsiniz diye duymuştum çünkü bebek kesesi çok güçlü bir yapiymis yani bebeğe bir zarar gelmiyormus
ynzl Ben 15 haftalık hamileyim hala bazen yüzüstü yatıyorum :(( rahatsız edene kadar yatsak sorun olmuyordur umarım.. ben hiç alışamıyorum çünkü hep öyle yatardım
Premsescik Papatyam_42 28 haftalıyım yatıyorum sürekli olmasada ama tabi bi zaman sonra rahatsız olup dönüyorum