Gmzle Dün aksam post açmıştım regl oldum diye kahverengi kırmızı karışımı ama bugün hiç gelmedi 😱😱😱 başına gelen var mı ya da bugün içinde gelir mi
Melike3506 Gmzle benim de pazar gününden beri sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenmem var. Normalde de böyle başlar 2-3 güne regl olurdum hala gelen bir şey yok. Erken gebelikte yaptım sabah hiç bir şey çıkmadı
kumsal__ Gmzle bendede bikac gündür kahverengi lekelenme var adet olcak gibi sancım var bide ben duphaston kullandım dün bıraktım tamamen onunda etkisi varmı bilmiyorum bikacgundur leke şeklinde geliyo
yesildeniz_ Melike3506 bende hala adet olamadım lekelenme devam ediyor bugün sarı akıntıya döndü. Sabah test yaptım negatif çatlamanın 13. Günü
Melike3506 Gmzle bende pkos var. Pkostan dolayı bildim bileli benim hep böyle olur ama ilk defa bu kadar uzun sürdü benimde
Gmzle Melike3506 yerleşme kanaması adet gününde olur mu ki bide kahverengi kırmızı karisikti sonra peceteye kahverengi geldi bidaha da gelmedi
Melike3506 Gmzle regle dönmezse tekrar deneyin bence kaset testler çok düşük betayı algılamıyor biraz yüksek olması lazım
rmysanur0919 Gmzle kaset testte hemen çıkmayabiliyor erken gebelik testi yap yada bi Kaç gün daha bekle kan ver direk
Musilk-1 Gmzle kırmızı kan varsa gebelik olmaz diye biliyorum açık pembe yada kahverengi olması lazım
Gmzle Melike3506 çöpe atmıştım sonra çift çizgi gördüm ama kirmizydi ama Çok sonra çıktı kuruma cizgisidir demi
Melike3506 Gmzle ilk 5 dk içinde çıkmadıysa ciddiye almamak gerek ama regle dönmezse kanamanız bir kaç gün sonra tekrarlayın testi bence