Ozlemismaili Kızlar bişe sorcam daha öncede yazmıştım buraya benim geçen pazar betam 6.38 çarşamba tekrar yaptık 36.91 çıktı doktora gittim doktor suan daha cok yeni tutunmaya çalışıyor dedi pazartesi kan tahlili yazdı gene kızlar çok heycanlıyım hamileyimdir dimi içim içime sığmıyo ilk bebeğim olcak olursa inşAllah :)
Ruvis Ozlemismaili canım düzenli yükseliyorsa hamilesindir ama önce keseyi görmek lazım tabiki çok erken davranmışsın 😊 böyle olunca sabretmesi çok zor oluyor
AlyaSu Ozlemismaili hamilesin canım 2 günde bir 2 kat sağlıklı bir şekilde artar inşallah ben ilk öğrendiğim de 59,75 ti bir daha kan almadı direk 3 hafta sonraya gün vermişti 😊
Ozlemismaili Ruvis Bakalım pazartesi ne cıkcak canım ya ben enfeksiyon kaptım diye acile gittim karsılastıgım hamilelik şüphesi cıktı midem cok bulanıyodu kötüydüm baya halsizdim gittik kadın doğuma git diyince gittim ama böyle cok zor ya sabredemiyosub😂
Ozlemismaili AlyaSu canım çok teşekkürler :) pazartesiden sonra gitmiycem bende bi süre valla böyle daha heycanlı inşallah artar baya :)