Kizlar emzirme ilk tercumem ve gecenlerde mastit oldum ilerlemeden atlattim sukur masajlar yaparak sicak soguk kompren ve sagim -emzire yaparak… neyse konu o degil🤣 oglum suan 3 aylik. Gece 1bucuk saatte bi uyaniyor ve emme suresi cok degisik. Bazen 5 dk emiyor bazen 45 dkk emiyor normalmi? 5 dkk emince doydugunu sanmiyorum cunku cok kisa bir sure. 45 dkk emincede sonlara dogru acaba emzik yerinemi kullanior beni anlamadim. sabahlari bezi cisli oluyor ama oyle bavul gibi dolu cisli bez olmuyor yarisi belki doluyor. Acaba yetmedigi icinmi? Gunde 5 kez cisli bez oluyor ama tika baska dolmuyor ben anlamadim anneler her degistirdiginde bavul gibi bezi cis mi doluyor?? Kilo alimina dikkat ediyorum her hafta 90-100 gram felan aliyor doktorum norman dedi cunku mama icen bebeker daha hizli kilo aliyor dediler. Emme suresi kac dkk olmali her emdiklerinde kac dkk emmeleri lazim gunde kac kee cisli bez olmasi lazim ve gunde kac kez kakali bez olmasi lazim? Hergun kakali bez oluyor 1-2 kez ama bazen aksama dogru yesilimsi oluyot kakasi acaba yediklerimmi dokaniyor yoksa sutumun yetmedigindenmi? Birde ellerini 2 ayliktan beri emiyor suttummu yetmiyor anlamadim😭 cevremdekiler bazilari normal dio bazilari normal degil mama ver diyo. Surekli emmesi aciktigindanmi yoksa benim kokumu istedigi icin ev ezmik yerine kullanmak icinmi istiyor cunku emzik kullanmiyoruz. Yardimci olursaniz cok sevinirim guzell anneler❤️