Zeynep010 Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim testim yoktu 2 gün yapamadım ama bugün devam ediyorum regl günüme 6 gün var ve tekrar koyulaşmaya başladı sizce gebelik mi ?
CokCahilsinKeskeOlsen Zeynep010 Lh hormonu vücutta her zaman vardır. Bu tarzda silik koyuluklarda çıkması çok normal, gebelik sonucu için beklemeniz veya kan vermeniz daha sağlıklı
Kivircikannee Zeynep010 vücutta lh hormonu var canım böyle çıkması normal gebelik var demek için çok daha koyu olması lazım
Pinar-19 Zeynep010 11. Günden sonra devam ettiniz mi kaç günde regli görüyorsunuz düzenli mi döngünüz
Pinar-19 T çizgisinin de c çizgisi kadar koyu olması gerekli ona bakarak daha iyi anlayabilirsiniz Lh hormonu vücudumuzda hep olduğu için soluk çizgi hep çıkar adet ortasına doğru Lh hormonu yükselir çizgi koyulaşır
Zeynep010 Pinar-19 benim bu ay hiç olmadı o zaman yumurtlamam yukarıda koyduğum resimde yumurtlama günü yok mu
Pinar-19 Zeynep010 ilerleyen günlerde görürsünüz piki ama gün aşırı yaparsanız adetin 10. Gününden itibaren yine denk gelebilir Hemde yorulmamış olursunuz çok zorlu bi süreç Allah yardımcımız olsun