nurmltli61 kızım üç aylık doğduğundan beri eşimin anne ve kendi annem dışında hiç kimseyi kabul etmedim, Annelerimiz de zaten haftada bir ancak geldi Eşimin babası ve benim babam 3.04 gün önce gördü Sadece. Daha hâlâ kardeşlerimizin yeğenlerimiz görmedi okula gittiği için Birkaç gün daha beklemeyi düşünüyoruz havalar sogudu havalar biraz isinsin bir hafta sonra falan görüşeceğiz Yani neredeyse kızım 3:30 aylık olacak ve hala anne ve babalar dışında kimse görmedi. Öpme ben kızımı öpüyorum çünkü çok sosyal bir insan değilim kızım da olduğundan beri ve kimseyle de görüşmedim, Eşim sadece ensesini öpüyor ayaklarını öpüyor arada bir ellerini öpüyor zaten ben eşime söylüyorum elini ağzına götürüyor herhangi bir sıkıntı varsa sakın öpme diye. Babalarımız hiç kucağına almadı öpme gibi bir şey olmadı annem yakın zamanda ayağını elini öptü normalde eli öpümemesi gerekiyor ama kızım şu an çok elini ağzına götürmüyor ve temizledik zaten öptükten sonra aynı şekil kayınvalidem de elini öptü hala daha benim dışımda kimse çocuğumu öpmedi annelerimiz dışında da kimse çocuğumuzu kucağına almadı Kardeşlerimiz bile eve gelmedi henüz Gerçekten çok çok rahat bir ilk üç ay geçirdim Şimdi kızım çok şükür büyüdü Allah korusun hastalanmasın istemem ama bu saatten sonra hasta olsa bile hastaneye yatmadan evde ilaçla tedavisi olabilir hem zaten havalar ısınmaya başladı ve kış ayı bitti hastalıklar azalmaya başladı o yüzden gönül rahatlığıyla artık herkes gelebilir ve yeni doğan döneminde de değiliz