Bus-ra590 ozge41a benim doktorum da önermişti koku be akıntıdan dolayı ama her gün değil sanırım her gün kullanmak sıkıntı yapıyor 2 günde bir kullanıyorum
babyandmomy__ ozge41a ben intim yıkama jeli değil ama birdermanın yüz yıkama jelini arada kullanıyorum çok rahatsız olursam zaten her gün duş alıyorum ama bazen ekstra ihtiyaç duyuyorum enfeksiyon vs ile henüz karşılaşmadım içim de rahat kullanıyorum
dilaradoyan poyrazmom_ benim doktorum akıntı artış gösterdiği için özellikle kullanmamı istemişti hamilelikte. Nasmed intim yıkama jeli önermişti
babyandmomy__ dilaradoyan hiçbir ürün uygun değil ki intim jeller de önerilmiyor Bazı intim jeller alerji kaşıntı vs yapıyor bende biodermada sorun yaşamayınca arada kullanıyorum
dilaradoyan babyandmomy__ hayır intim jeller pH’a uygun üretiliyor amacı bu zaten sadece oraya özgü yıkama yapmak için. Sizin cildinize iyi gelmemiş olabilir ama uygun olmayan ürünlerle uzun vadede daha çok bozabilirsiniz florasını. Mutlaka doktorunuza danışın
laram7 Hamilelik çok enfeksiyona acik olduğu icin ben kullanıyorum her gün duş ala masamda o bolgeyi yıkamaya özen gösterdim son ayimdayim daha hiç enfeksiyon yaşamadım çok şükür ☺️