Ftmadegrmenci 3 ay önce bebeğimi karnımda 16 haftalık kaybettim 3 gün önce reglim bitti ama bugün çok az bir lekelenme gördüm acabamı dedim test yaptım ama tek çizgi çıktı acaba varda yeni mi böyle birşey yaşayan varmı aranızda
Nazsuuu Ftmadegrmenci hamileyken insan regl olabiliyor benim kuzenmde oldu test resmi varsa atın yorumlayan olur elbet
Ftmadegrmenci Nazsuuu tek çizgi ikinci çizgi yok ama bir haftadır miğdem de bulanıyor başım çok ağrıyor
Ftmadegrmenci Nazsuuu az önce baktım siz resim at diyince silik görünüyor ikinci çizgi ama yarım saat önce yaptım
Nazsuuu Ftmadegrmenci bence yarin tekrardsn bı test yapın benimde bu kaset testle yapmıştım gözükmedi tam çöpe atacağım sırada silik çizgi vardı sonradan kan vermistim 21 çıkmıştı hamileydm yani ama kuruma çizgisi de olabilir 5 dk içinde çıkarsa vardır
Ftmadegrmenci Nazsuuu beş dakika sonra baktım yok tekrar az önce bakım dedim çizgi görünüyor üç evlat kaybettim Allah’ım nasip etsin inşallah bu sefer kızıma kardeş gelsin
Nazsuuu Ftmadegrmenci bence fark etmiyor ben akşam yaparak öğrenmiştim ama siz nasıl istersenz öyle yapın çünkü varsa direk çıkıyor bende 4 tane test yapmıştım şuan testlerim de duruyor hiç atmak istmiyorum