fehuvenus Ecemyurdakul bat 1 nisan benim dee.. bu sefer çok heyecanlıyım çünkü eşimin ilaçlarının etki göstereceği aydayız. Bata kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Hepimiz güzel haberler alalım bu ay🥹🙏
Ecemyurdakul Ayssa202 ayyy bende tüm tuşlara bastım bu ay allahım hadi kızlar bu ay bizim ayımız 5 Nisan da hep beraber ovülasyon testi yapalım dayanabilir misiniz 😱
Innerglow fehuvenus ne ilacı kullanıyor acaba bizde takviye almaya başladık da ne zaman etki gösteriyor sizce
Ecemyurdakul fehuvenus güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım olumsuzluk yok bend ebu ay bir gebenin günlüğünde ki jeli aldım yumurtlama dönemin de kullanmak için
Mgsh Peri_Omer benimde bat 6 pik oldumu ovülasyonunuz Benim pik günüm bugün Bu dönemde değerlendirme 3 gün üstüste ve gün aşırı diye 2 ayrılıyormuş sizlerin tercihi ne yönde? Hangisi daha doğru?
fehuvenus Innerglow morfoloji ve hız sorunu var eşimde. Proxeed plus ve impryl kullanıyor. Doktor 3 ay kullanacaksın dedi, minimum 1 ay sonra etki göstermeye başlar dedi. Bu ay tam 1 ay oldu bakalımmm🤷🏻♀️
Ayssa202 Cicekbahcesi12 hadi inşallah solgar takviye omega 3 aldım incir suyu içiyorum her şeyi yapıyorum umarım olur
fehuvenus Ecemyurdakul onu bende kullanmıştım ama o dönem hamile kalmam çok zormuş zaten polipten dolayı. İnşallah sizde işe yarar🙏
Innerglow fehuvenus inş etki eder canım bende inmen ve omega3 kullandırtıyorum eşime morfolojisi sınırda ileri hızlı çok düşük hareketsiz de %49
Innerglow Ecemyurdakul işe yararda canım bize de söyler misin bende çok kararsız kaldım bu ay alıp almamak konusunda
Ecemyurdakul bildircinannesi ayyy sorma benim de nedense bir mutluluk var ama hayırlısı diyelim ilk zamanda böyle sevin iştim kimyasal geçirmiştim sonra 2 ay bekledik doktor öyle söyledi yeniden devam ettik 8-9 gün adet olmadım yine umutluydum test yapacağım gün regl olmuştum artık bu ay olmazsa üzülmeyeceğim yeniden devam 🙆🏻♀️🥺😊
Ecemyurdakul Innerglow ben kime sorsam faydası var dedi ama neye göre var anlamadım bende 🤣 aldım işte olsun diye tüm tuşlara bastık allahım ol der olur bunlar vesiledir sanırım ama neden denemeyeyim dedim aldım kullanıyorum bakalım allahım hepimize hayırlı haberler versin 💕