Leylasiva21 AnayimBenAna_ öyle valla çocuklarınız yaş aralığı nedir acaba benim kızım 3 yaşında ve korkuyorum
AnayimBenAna_ Leylasiva21 aynı :) biraz zor itiraf etmeliyim ki 😂 benim destekçilerim olmasına rağmen zorlanıyorum
Leylasiva21 keyfimin-kahyasi-misin az önce doktortan geldim kızımın kafası yukarda ayaklar aşağıda diye öyle oluyor kafası göğsümü sıkıştırıyormuş
Anneolsamkeske hhaziran merhaba cok sevindim size birsey sorabilir miyim sezeryandan sonra izlere birsey sürdünüz mü acaba izin güzel iyileşmesi için ? bende 30 haftalığım ve kırmızı çatlaklar oldu sanırım kalacak onlar cevaplarsanız çok.mutlu olurum 🙏
hhaziran Anneolsamkeske merhaba, doktorum sezaryen izi için silistar diye bir jel vermişti. Çatlaklar için bir şey sürmedim, ama içeriği temiz çatlak iyileştirici kremler var diye biliyorum
AnayimBenAna_ deletedmom43191 18 inde doğurdum bacım 😂 çanakkale zaferinde tam bana yakışır bir doğum oldu
hhaziran Anneolsamkeske çok fazla çatlağım olmamıştı ilkinde, hafif kırmızı çatlak olanlarda zamanla beyaza döndüler Haftadan sonra çatlak oluşmaya başlamıştı, kremleri yağlarıda düzenli kullanmıyordum
Ecemom_ AnayimBenAna_ çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebiş💖 bizim de son 3 hafta kadar kaldı bakalım heyecanla bekliyoruz.