Canselly sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki çünkü aynı süreçten ben de geçiyorum nasıl aynı süreçten ben de geçiyorum çünkü acı eşiğim o kadar düşük ki birinin toparlanma süreci bir haftası benim bir ay benim bir Aysa benim iki ay diyebilirim doktorun üstündeki formayı Görünce bile ürperiyorum ama kendimi korkutursam hiçbir şekilde ne evlatlarımı yeni dünyaya gelen evladımı ne de kendime bir faydam olur keşke size videolarımı göstermeyen bir şansım olsaydı o zaman anlayacaksınız beni ameliyattan sonraki halim çekilmiş bir video çocuklarımızın bize ihtiyacı var Kendimizi korkutmamaya çalışalım inanın ki ben de deli gibi korkuyorum her gece aklıma geliyor acaba nasıl olacak nasıl geçecek ama bunlar hep bir ihtimal her şeyin bir ihtimali olduğu gibi burada da bir ihtimal var sonuçta bir Ameliyat ama korkma canım bu da gelip geçecek nasıl olduğunu anlamayacağız bile evet canımız çok acıyacak ama toparlanacağız Sonra bir bakmışsın üçüncü çocuk istiyorsun Rabbim kolaylaştırsın ne zaman istersen yazabilirsin sorabilirsin yanında olmak isterim bu süreçte çünkü ben de o süreçteyim 😅😊❣️