Merhabalar arkadaşlar belki tanıyanlar olur belki olmaz. Yaklaşık 3 yıl sonra yeniden buradayım 🤭
Öncelikle Haziran’da 3 yaşına girecek bal gibi bir oğlum var Rabbime şükürler olsun 🤲🧿 baştan anlatacak olursam eğer polikistik over sendromum var adet duzensizliklerim var yani aslında ilk dogumumdan önce çok duzensizdi son 3 ay düzenli oldu ve üzerine oğluma hamile olduğumu ogrenmistim doğumdan sonra adetlerim hep düzeldi çok şükür . Ve bu ay beklemiyorken aslında kendimde degisiklikler hissettim kokuda hassasiyet bulantı ki hiç bulantı mide yanması yaşayan birisi değilim hiç olmadı bende . Adetim geçen hafta pazar olmam gerekiyordu o gün olmayınca bu gariplikler de olunca test yaptım çok silik bir şekilde pozitif ti sonra birde erken gebelik testi yaptım aynı gün o da aynı şekilde pozitifti ve adet günüm o gün olduğu için çok çok yeni olduğunu tahmin ettim ertesi gün pazartesi günü de kan vermeye gittim ve kan sonucum beta HCG 0.2 çıktı yani gebelik yok dediler eve geldim 2 gün sonra tekrar test yaptım biri yine pozitif diğeri negatif çıktı yani aklım almıyor hepsi farklı testler biri erken gebelik diğerleri normal ama kanda yok diyor kandaki kesin sonuç evet ama ozaman idrar neden öyle ve belirtiler yaşıyorum şimdi pazartesiyi bekliycem tekrar kan vericem bı yorumu olan ve bunları yaşayanlar oldumu merak ediyorum