Almina09 Kızlar 25 haftalık hamileyim 3 4 gündür vücudumda kaşıntı vardı küçük nokta nokta pütürtüler var kaşınan yerlerde. Döküntü olarak geçiyor İnternette Bi zararı var mı acaba pzartesi doktora gideceğim. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?
Smy_zz Almina09 merhaba ben de 25 haftalık hamileyim ve bi kaç gündür aynı şekilde kaşıntı başladı.doktora gittiniz mi ne dedi acaba
Almina09 Smy_zz alerjik olmuşsun dedi. Dikkat et dedi ne yedim de ters etki yaptı bilmiyorum ama çok kaşındırdı yaa şimdi de minik minik kaşıntılarım devam ediyor
fairytale_ Almina09 merhaba bende hamileyken oyle dokuntulerim oldu cıldiyeye gittim iki tane doktora gözüktüm ikiside gebelik kasintisi dediler. Ilac vs kullanamadim ama yediklerime dikkat ettim yagli salcali acili seyler tuketince cogaliyormus. Kimisinin hemen geciyormus kimisinin gebelik boyunca duruyormus benim gebelik biyunca durdu ve yaralarim cogalmisti baya 4 ay once dogum yaptim kasintim gecti ama yaralarin izleri var
Almina09 fairytale_ bnde hala devam ediyor eskisi gibi çok kaşınmasamda hala kaşıntılarım var. Teşekkür ederim🥰