mcrukiye Evet kızlar dediğim gibi heyecanlıyım sizde nasıl gidiyor Aralık’ta bir kürtajım ve şimdiye kadar korunuyorduk ama bu ay inşallah istiyoruz çocuk rabbim herkese nasip sonra da bize nasip etsin bakalım bu ay olacakmı ☺️
Begonvil15 mcrukiye Şubatta düşük yaptım. Normalde regl döngüm 29 -31 gün arasıdır. Düşükten sonra 31.gun regl oldum. Dr um 1 adet sonrası korunmayabilirsin dedi. Şu an takvim 7 nisanı gösteriyor birbirimize güzel haberler vermek kısmet olsun 😍 yumurtlama çatlama dönemini takip eden var mı aramızda ben yeni başladım:)
diesa_6 mcrukiye aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim sonraki 2 ay korunduk gecen ay adetim 4 5 gün gecikti ama adet oldum sonunda. bu ay istiyoruz inşallah bat 8 nisan. herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah☺️
mcrukiye @Begonvil15 benim döngüm de 26 gün bende ovulasyon yapmadım ama uygulamada dün yumurtlama gösteriyor du inşallah hepimiz hayırlısı haberler alırız 🤲☺️
mcrukiye @Ecemyurdakul hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hayırlı ve güzel haberler alırız bu ay 🤲☺️