Hasret18ayaz Kızlar 67. Günde kedimin bugün akıntısı oldu akşam iftara misafirliğe gitmiştik bi geldik ilk yavru dogmus biz geleli 1 saat oldu hala ikinci doğmadı normal mi acaba
Meyra19 Hasret18ayaz evet normal yanında destek olun karnını felan sivazlayin benim.kedim de uc saat sonra doğurdu üçüncü yawruyu ama hep destek istedi kardeşim bakıyordu o zaman yanından ayrılmadı hep sağlıkla gelsin yawrular çok güzel bir mutluluk
Eceunverkanra Hasret18ayaz Kedinizin genel hali nasıl? Karnina dokunarak iceride bebek olup olmadigini anlayabilirsiniz bazen dogum biraz uzun surebiliyor ama genelde birkac saat arayla yavrularin dogmasi lazim. Dogumun uzerinden kac saat gecti? Eger hala karninda sertlik var ve doguma devam edecek gibiyse bebekler iceride zor durumda olabilir veterinere danismakta fayda olur, saglikla gelsinler🥰 cok tatliymis masallah🧿
Hasret18ayaz Eceunverkanra karnından çok anlayamadım genel halı gayet iyi normal her zamanki gibi ayaklandı geziniyor veterinerimize görüştüm akşam muayeneye çağırdı bakalım
Eceunverkanra Hasret18ayaz O zaman sadece 1 tane yavrusu vardir, genel hali iyiyse, istahi iyiyse sorun yoktur genelde sorun oldugunda yerlerinden pek kalkamiyor ,yiyip icemiyorlar ama tabi veterineriniz gorsun onlem iyidir☺️