yadeee İlk gebeliğim ve meme ucum yok. 36. Haftadayım benim gibi olanlar var mı ne yapacağız acil toplanın 🙄🥲
SuEr_Tu1512 yadeee Benimde yoktu. Zorla alıyordu ağzına. 2 yaşına kadar emzirdim çok şükür. Şimdi 2.gebeliğim hâlâ yok napcam bilmiyorum 🤷
tansugl37 yadeee emzirmede meme ucu önemli değil. Zaten bebek kahverengi kısmını ağzına alıyor ve çekiyor o bi şekilde merak etmeyin
babyiscoming_ yadeee silikon göğüs ucu al canım ebebekten hastane çantana koy mutlaka o şekilde emzirebilirsin 🥳
Eminegzel yadeee benimde yok. 27 Mart’ta doğum yapacağım. Düşünüyorum ne olacak ne yapmam lazım diye. İlk gebeliğim tecrübeli olmayınca da insan ne yapacağını bilmiyor.
Fatmaaa1921 yadeee benimde yoktu silikon göğüs ucu aldım ilk başta onunla emzirdim o emdikçe göğüs ucum çıktı merak etme çıkar
Fatmaaa1921 seyma0661 benim çıktı ama ucu biliyor musun hala var yani göğüsümü hafif yanlardan gerdirince çıkıyor benimde hiç yoktu göğüs ucum
asemvekardesi Bende de yoktu ilk bebeğimde 3 ay slikon göğüs ucu ile emzirdim çok da iyi oldu hiç yara da olmadı sonra kendi güçleniyor zaten bebek ucu olmasa da emiyor
Rumeysaozcann yadeee benimde hiç yoktu silikon göğüs ucu aldım onunla tutmaya başladı sonrasında kendi çıktı zaten
Mothersbaby yadeee benimde yoktu hastanede hemşire şırınga ile birkaç defa çekti çıktı . Bide pompa çok iyi çıkırıyor göğüs ucunu . Zaten sonra da bebek emdikçe artık hiçbirine gerek kalmıyor
seyma0661 Fatmaaa1921 şuan gaz sancısı oluyor geceleri uyutmuyor nasıl alırsa alsın yeterki alsın valla
Happyka yadeee meme ucu bende de yok 3 çocuğum var 🤣 az birşey var diyebilirim, ucu ile emzirmek yanlış yara olur kanama falan , youtubede izleyin orda var videolar
Akkdkxjdndbn yadeee hemşire bebek onu kendine göre şekillendirip çekiyor demişti. Emzirme makinası alın mutlaka, böylelikle ucu da gelmeye başlar .