BurcuuA Kızım olucak Allah kısmet ederse eşim Elisa diyordu çok araştırma yaptık ama iyi isim olmadığına karar verdik sonra ben Buket dedim sizce nasıl isim ??? Başka önerisi olanda yazabilir mi güzel isim olsun istiyorum kızıma birde ilk bebeğim olunca 🧿
Dilekcelik BurcuuA buket guzel isim canim ilkide kiz 4 yasinda miray koyduk babasi istedi ikinci kizim yolda 20 haftalik defne dusunuyoruz
BurcuuA Bsrgkts güzel isimmiş 😊 rahmetli kardeşimin adı buketti o sebepten dolayı istedim ben çok ama koyayım mı bilemedim
eglhnztrk Benim daha cinsiyetim belli değil ama kız olursa hep Elisa diye düşünmüştüm. Merak ettim neden vazgeçtiniz bazıları yahudi ismi diyo da 🤔
BurcuuA eglhnztrk evet öyleymiş çok araştırma yaptık çok beğendiğim bir isimdi ama koyulmaması gerekmiş bizde mecburen vazgeçtik
Rmz Leyla1995 kuzum😂 buldum sonunda hahahah bi doğuraydın 🤪 mihrayı göreydik😂 sadece mihra koyma😂 mihra ayşe ülkü koy hahahah
Nezahatozen ikra diye düşünüyordum sonra alışamadım bir türlü isme beril miray düşündüm ama karar veremiyorum hiç isimlerde