duyguu11 40+5 de yatışım yapıldığı için refakatçim eşim olmuştu bizi tek kişilik odaya verdiler eşimle beraber o gece kaldık sabah doğuma indik ultrasonla bakıldı bebek kalp atışı hafif zayıf ama suni deneyelim denildi 0 açıklık 0 sancı ile. eşim refakatçim olduğu için dogumhaneye de onu aldılar Koridora çıkmayın dediler suni verildi yavaş yavaş benim sancım gelince eşim dayanamadığını söyledi dogumhnedeki hemşirelere annemi refakatçi olarak değiştirdik hepsi çok çok ilgiliydi ama benim bazı sıkıntılarım olunca 12 saatlik suni sonrası acil sezaryene alındım gece yukarı çift kişilik odaya aldılar annem yanımda kaldı arada perde var yandakininde refakatçisi kadındı. Ama eşimde de refakatçi kartı bulunduğu için istediği zaman girip çıkabildi. Hocalar hemşireler çok çok ilgililerdi oda konforu dogumhane özel hastane gibiydi. Bebeğim doğumun 5. Günü sarılık oldu çocuk yenidogan bölümünde yattık beraber orasıda öyle inanılmaz iyiydi oraya kimseyi almadılar hocalar hemşireler çok güleryüzlü çok ilgililerdi
Orada girişiniz varsa sıkıntı olmaz gider orada yaparsınız doğumunuzu hiç endişelenmeyin 🫶🏻
Beni devletler kabul etmedi özellerde takip olayım 34. Hafta sonrası dedim kabul etmediler en geç 20. Haftaya bir muayene olmak gerekiyormuş şehir hastanesi sorun etmemişti