Ayse036 Merhaba güzel anneler 20. Haftada detaylı ultrason yaptırdım bebeğin bacak boyu 1 hafta geriden geliyor 4 cm kısa dedi Kalbim daralıyor ama Rab’bime bıraktım dua ediyorum Sizlerden de sadece dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun
Gulperi8 Ayse036 bana da öyle demişlerdi bence hiç canını sıkma birkaç doktora gittim hayır haftasında diyen var genetikte olabilir anne baba boyu da önemli bence morelini bozma ben çok ağlamıştım ama elimizden birşey gelmiyor dua etmekten başka çaremiz yok sağ salim gelsinler inşallah
Annekuzusu06666 Ayse036 hiç korkma benim oğlumun da hep geriden geldi ve kafası büyük dedi her doktor ama şükür Allah’a ki sağlıklı bi oğlum var üç yaşında hiçte bi sorunu yok sadece genetikmiş yani bunlar şu an benim oğlum yaşındakilere göre fazlasıyla konuşuyor kelime haznesi çok geniş
58ee Ayse036 o sonradan yakalıyor kendını 25 kken bana da öyle demişti 27 de gittiğimde öne bile gecmişti ölcümleri sadece daha sıkı beslendım
Ayse036 Gulperi8 Allah razı olsun aynen öyle ben minyonum eşim tam tersi uzun boylu Rab’bim den gelen herşeye razıyım imtihan dünyası ama işte insan üzülüyor Allah’ın izni ile birşey olmayacak
Gulperi8 Ayse036 bana 4 hafta geri demişti düşün halimi minyon tipli de değiliz eşimle ben. karnımdan su almak istediler eşim hiç istemedi rabbimin dediği olur sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağız inşallah
Ayse036 Ya var ya hepinizden Allah razı olsun içim nasıl rahatladı Rab’bim tüm annelere sağlıklı sıhhatli afiyet dolu bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin çok sağolun 💕 Allah büyüktür O herşeye kadirdir