Onurbanuu 25 gün oldu gelen gıden belırtı bıle yok hala şeffaf akıntım devam ediyo kasık bel agrılarımda😮💨artık hastaneye gıdıp kan verecek Psıkolojımde yok ya napacaz boyle🫨
october Onurbanuu kürtajdan sonra 40 güne kadar normal kabul edilir ben birinde 26. gün birinde 30. gün olmuştum (normal regl döngüm 25 günde bir)
ikball1 10 gün olucak regl gecikme yumurtlama akintisi gibi akintilarim olmaya başladı yarın tekrar kan vericem son kez
Onurbanuu ikball1 ben kurtaj olmustum üstünden bu kadar zaman gectı herkes olmuş konustugum herkes yanı bı ben olamadım ama sen bı gıt 10 gundur olmuyosan sıkıntı cıkmaın
Onurbanuu mucizemom8 yok gitmeyede gormeyede hıc umudum yok psıkolojımde yok herkes oldu etrafımda konustuklarım bı ben olamadım ya
mucizemom8 Onurbanuu kürtaj dan mi 25 gün oldu eğer ki doğru anladıysam 39.40 günü bulabiliyor bazen ben de iki defa kürtaj oldum ikisinde de 39 gün adet olmuştum
mucizemom8 Onurbanuu hayır yoktu doktor söylemişti zaten bu kadar sürede olabilir diye inşallah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin Allah
Onurbanuu october of artık olsamda yanı kımısı erken oluyo bende hıc belırtıde yok ya olucagımı anlasam kan vermeye gıtmek ıstemıyorum tüp bebekle hamıle kalmıstım artık psıkolojımde kaldırmıyo