Gizcen92 Merhaba , biz evliliğimizin 3.yılında bebek düşünmeye başladık. Bende pcos vardı , eşimde ise varikosel . İlk bir -bir buçuk yıl hiç bir takviye vs kullanmadan akışına bıraktık . Bu süreçtede her 3-4 ayda bir doktor kontrolüne gittik kan testleri vs yaptırdık . Tahlillerimizde kan değerlerimizde normaldi benim amh seviyem bir hayli yüksekti en son 9 felandi. Bir yıl geçtikten sonra tabi her gittiğimiz doktor bize aşılama / tüp bebek gibi fikirler sunmaya başladı . Biz kendiliğinden akışına bırakarak olmasını istedik.En sonuncuda iyi bir doktora denk geldik.(Açıkçası devlet hastanelerinden şaşmadık çünkü özeller direk müdahale yöntemi ile gebelik oluşturmak istiyorlardı.) En sonuncu doktorumuz bize PROWOMEN-PROMENK ek takviyesi ve bir ilaçlı rahim filmi çektirmemi önerdi ( kanal tıkalıda açıkta olsa kanallar temizlenirmiş, biz çapa hekimoğlu görüntülemede yaptırdık , çok basit bir işlem zaten 5 dk sürmüyor ). 6 ay kadar kullandık ek takviyeyi , tabi bu süreçte tatlıyı fastfoodu abur cuburu biraz kıstık , her gün yerine haftada 2 gün felan yedik. Haftada 4 gün fix egzersiz yaptık. ( yürüyüş bisiklet gibi)Bebeğimiz 2 yıllık bir sürecin sonunda kendiliğinden oldu. Ayrıca bu ek takviye tüm depolarımı fullediği için , gebeliğimi kolay geçirdim.9.aydayım şuan herhangi bir sağlık sıkıntım yok çok şükür . Gebelik oluşumu bazen pcostan veya varikoselden dolayı zor olmuyor , hiç bir sağlık sıkıntısı olmayan bir arkadaşım vardı . Sporsa spor fitlikse fitlik 5 yıl denedi , 3-4 tüp bebek uğraşısı sonucu bebek sahibi oldu. Başka bir çift arkadaşlarımız ise 1-1.5 yıldır deniyorlar nitekim onlardada olmuyor direk aşılama çatlatma vs yönlendirilmişler. Benim tavsiyem kendinizi sıkmamanız , takviyelerinizi alın ,sürekli bebek olayına kafayı takmayın , çevreden etkilenmeyin , cinselliği yalnız bebek üzerine yaşamayın. Akışa bırakın, bedeninize güvenin strese girmeyin 🙏🏻