Elifseker Anneler iyi akşamlar 33 haftalık hamileyim ama bebek hareketleri bugün çok düşük neden olabilir ? Doktoruma gitmeli miyim
Fatmaacylnn Elifseker çikolata, meyve, tatlı gibi bişeyler yiyin uzanın bi düzelir herhalde, birde bebiş artık büyüdüğü için içerisi dar geliyor o yüzden de olabilir ama içiniz rahat etsin istiyorsanız birde doktora gidin sorun 🥰
Helinsevim Elifseker tatlı şeyler yiyin, sırt üstü uzanın, karnınızı okşayın . Hareketleri artmazsa bı doktora görünmenizde fayda var
Elifseker Sybabyss yani genelde evdeyim öyle çokta yorulmadım aslında ama ne bilim bir içimde korku var gibi
Turuncukadin Elifseker bence çok tedirgin olduysan git. İki gün önce doktora sordum her gün aynı hareket etmez ama en az 10 kez hareket etmiş olması lazım dedi. 10 kere etti mi bugün senin bebiş
Gzm122 Elifseker bence doktora gitmelisiniz, 33 haftadasınız artık az kalmış doktorlar hareketi çok az hissedersen ya da hiç hissetmezsen zaman kaybetmeden gel diyorlar. Ama siz bilirsiniz tabi
Elifseker Gzm122 iki tane çikolata yedim bir elma falan yedim bir ufak tefek kımıldıyor ama takip edicem tatmin olmazsam hemen gidicem
Gg5348 Elifseker eğer çok az veya hiç hissetmiyorsanız bir doktora gidin bu dönemler artık riskli türk kahvesi çikolata tatlı yiyip sol tarafa yatın 10 büyük hareket hissetmeniz yeterli
Elifseker Turuncukadin bugün iyiyiz çok şükür bugün baya hareketli doktora gittim zaten ultrosonda herhangi bir aksilik görünmedi tatlı falan derken kendine geldi şükürler olsun çok teşekkür ederim 🙏🏽