OmerNfs koza08 aminnnn canımmm aminnnn kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🤲🤲🤍🤍🤍🫂🫂🫂🫂
koza08 OmerNfs amiiin inşallah. Canım peki senin kanama alanı oluşmuş muydu? Ne kadar sürdü kanaman? Benim hala devam ediyor lekelenmem. Stres yapmamaya çalışsam da çok endişe ediyorum.
OmerNfs koza08 dördüncü ayın sonuna kadar devam etti yani beş aylık olana kadar devam etti kanama alanı oluşamadı doktorum öyle birşey demedi hiç sen nolur sakin kal ne kadarlık oldunuz
koza08 OmerNfs benim de kanama alanı yok dedi doktor. Yarın kontrolüm var. Neden oluyor acaba? 6+5im henüz canım.
OmerNfs koza08 canımmm güzel haberler duyarsın inşallah 🤲 💜 yani bana doktorum demişti ki beklemediğimiz bir şey ama sorun yok sende kendine sorun stres yapma bebekler duruyor sonuçta ikiz gebelikte olabiliyor keşke olmasa ama oluyor demişti ve benim öyle yoğundu ki kocaman havlular koyuyordum şükür Allah’a şimdi doğumumuza gün sayıyoruz 🤲🤲 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada 🤲🤲 kalbimin en derininde hissediyorum yaşadıklarını 🥺ve ben devamında hangi doktora gittiysem yaşamaları mucize dedi kanamanın fotoğraflarını falan görünce ama birliktelik yasak dediler doğuma kadar bizde onu hiç sorun etmedik 14 yıl beklemişiz bu anı yaşamak için birliktelik mi düşünücez birde 🫤
koza08 OmerNfs o kadar aynı ki yaşadıklarımız. Bizim de 11 yıl oldu. Tek derdim sağlıkla ilerlemesi. Önceki gebeliğimde kürtaj sonrası doktor sizdeki kadae büyük kanama alanını daha önce kimsede görmedim demişti. Benim bebeğimin de yaşaması zaten belli ki mucizeymiş. Şimdi yine kanama olunca çok korkuyor insan. Tüp bebek zaten zor bir süreç. İnsan hem maddi hem manevi çok yoruluyor. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ❤️
OmerNfs koza08 aminnnn canımmm aminnn zaten yaşayan anlıyor karşı tarafı yaşamayan zorlu süreci bilmeyen ne olacak tüp bebek normal yolla kalandan bizde hamile olduk deyip geçiyor bence hiç tedirgin olma sakin kal ve sürekli yat birde eşiniz sağ el işaret parmağını göbek deliğinize koyup 99 kere YA MÜBDİÜ okusun hamileliğin boyunca şifa olur düşükten kurtarıyor birde Meryem Yusuf Muhammed ve Yasin sürelerini dinle yada oku 🤲🤲🤲💕💕💕🫂🫂🫂
koza08 sdmnvbzkrt OmerNfs Gittim doktordan şimdi geldim. Çok şükür her şey yolunda. Kalp atışını duyabildik. Ama stresten bayılacaktım artık. Lekelenmem hala devam ediyor ama. Coraspin kullanıyordum onu kesti. Kılcal kanama alanı olabilir dedi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Canımsınız. ❤️🌸🤗
sdmnvbzkrt koza08 ayh harika🧿 çok sevindim canım herşey güzel ilerlicek sağlıkla alcaz kucağımıza inanıyorum 🤗
OmerNfs koza08 ohhh çok şükür Allah’a 🤲🤲🤲🤲 aaa coraspin yapmış olabilir onu kestiklerinde geçiyor genelde ama çok sevindim güzel haberler almana sende cansın cannnn💕💕💕🫂🫂🫂🫂🫂🫂
sdmnvbzkrt koza08 yarın benimde kontrol, bı kaç gündür bendede kahverengi lekelenme var korkuyorum inş duyarız kalp atışı 🙏
koza08 sdmnvbzkrt kahverengi ise korkma canım. İnşallah duyarsın. Yarın haber ver mutlaka. Progestan iğne ya da hap kullanıyor musun?
sdmnvbzkrt koza08 inş canım haber veririm yarın 🤗 iğne fitil ikisinide kullanıyorum malum tüp bebekte transfer sonrası hepsi başlanıyor, kan sulandırıcıyi bıraktırdı kanamadan sonra,bakalım inş herşey yolundadır 🙏
koza08 OmerNfs çok teşekkür ederim canım benim. Senin doğum tarihin netleşti mi peki? Ne zaman geliyor bebişler 🤗❤️
sdmnvbzkrt koza08 gittim cnm şükür herşey yolunda kalp atışı dinledik 🤗 inş sağlıkla ilerleyelim güzel sonuçlar olsun 🙏