koza08 Rachelgreen94 genelde 5+3 te kese görünür. Kalp atışı 6dan sonra duyuluyor. Hatta 7-8 gibi de olabiliyor.
Yektek22 Rachelgreen94 canım haftayı son adet tarihine göre mi hesaplanıyor transfer tarihine göre mi
Rachelgreen94 Yektek22 son adete göre dedi tüp bebek doktorum 5. Gün embriyosu ya dışarıda da yaşadığı için son adete göre hesaplıcaz dedi
Yektek22 Rachelgreen94 ay çok değişik ya. Çok heyecanlanıyorum aşırı derece. Sen nasılsın nasıl gidiyor kontrolün ne zamandi inşallah keseyi de kalp atışını da görürsün
Rachelgreen94 Yektek22 inşallah canım kontrolüm 12 sinde ctesi günü kese için randevu aldım inşallah herşey yolundadır♥️ bende heyecanlıydım transfer öncesi ama endişelenecek hiçbişey yok işlem çok kısa ve kolay . senin ilaçlı mı olacak şimdi dr ile görüştün mü
koza08 sdmnvbzkrt gittim canım. Gördük çok şükür keseyi. Bir hafta 10 güne falan kalp atışı için gideceğiz. Kan sulandırıcı iğne ve coraspine başladım bugün. Senin randevun yarın mıydı canım?
Yektek22 Rachelgreen94 yok cumartesi adet oldum.mesaj atıp haber verdim perşembe günü yani adetinn6. Günü çağırdı demekki ilaç kullandırmayacak. Doğal döngü de yapacak
Rachelgreen94 Yektek22 evet ilaç kullandırsa 2. Gün başlanıyor çünkü çift mi transfer edilecek tek mi
sdmnvbzkrt koza08 ayh çok sevindim inş kalp atışını da alırız🙏 evet benim yarın çok heyecanlıyım. Tek mı ciftmi keseler. Ben transfer den beri kullanıyorum onları başka bişi eklemez sanırım. Yani inş 🤣
Ztkn2 kızlar benim bugün tramsfer hariç 5. günüm idrar testi yaptım erken gebelik diye aldım ama değilmiş negatif çıktı pozitife döner mi
sdmnvbzkrt Ztkn2 daha çok erken bide erken gebelik testi de değil sakın moralini bozma canım döner, benim 7. Günde erken gebelik testi negatifti üzülmüştüm ama pozitif im. Sakın üzülüp sıkma canını.
koza08 sdmnvbzkrt tek tutmuş canım. Benim iki tane kaybım var öncesinde biraz endişelendim o yüzden. İnşallah güzellikle ilerlesin hepimizin. Yarın haber ver mutlaka doktordan gelince canım 🌸☺️
Rachelgreen94 Yektek22 ay hadi hayırlısı olsun bende senin için heyecanlıyım ♥️ çok çok güzel haberlerini bekliyorum♥️♥️