Kubra_dara34 Bende biraz halsizlik ve iştahsızlık var canım hiç bişey çekmiyor bulantım yok sadece yemekten sonra hafif bulantı yaşıyorum birazda şişkinlik sizlerde durum nasıl??
Der_yaa Kubra_dara34 bnde iştahsızlık, halsizlik, uyku hali artı dünden bu yanaa da mide bulantısı eşlik ediyor
Nurellaaaaaaa1212 Kubra_dara34 kötü. Hasta oldum boğaz ağrısı halsizlik. Yarın da ilk kontrolüm var bakalım
RadyoaktifMom Kubra_dara34 kasıklarım da değil karnımda ara ara gerginlik hissediyorum şişkinlik bende de var :( birde ara ara bulantı oluyor
Fatma-asar Bende de aynı şekilde midem çok bulanıyo uyumak istiyorum midem bulantısını hissetmemek için oruç tutabiliyomusunuz?
Kubra_dara34 Fatma-asar valla ben 10 gündür tutmuyorum kendimi halsiz ev dudaklarım aşırı kuru yüzüm çok solgun ölü gibiyim sağlık açımızdan tutmuyorum🙄
Der_yaa Kubra_dara34 inşaAllah canm ya oğlumun gebeliğin de altın ay boyunca mide bulantısından kafamı kaldıramıyodym
Kubra_dara34 Nurellaaaaaaa1212 çok geçmiş olsun canım benim kendine dikkat et. Öyle mi merak ettim haber et bize 🥰
RadyoaktifMom Kubra_dara34 bende öyle su içiyorum bol bol işte :( kayısı arada 1 tane gaz sancısı gıbı üst karnıma vuruyor işte inş geçer
Mirayykayaonu Merhaba hayırlı olsun hepimize🌸 5+1 deyim ve dün ilk doktor randevum vardı ultrasonda kalp atışlarını göremediğini söyledi ve 3 nisana kontrole bir daha çağırdı böyle bir durum yaşayanınız var mı?