gecekusuu Arkadaşlar 15.5 haftalığım doktora gittim bebek kendini göstermiyor diye bağdaş kurmuştu ve doktor Altan istersen bakabiliriz dedi bazı doktorlar Altan muayene etmiyor bir sakıncası var mı bebeğe acaba ??
keyfimin-kahyasi-misin gecekusuu Yani pek önerilmiyor ama bı zararida yok riskli gebeliklerde çoğunluk alttan bakılır bir sorun olmaz
1Anneadayiiii gecekusuu bi sakıncası yok canım benim rahimim arkaya dönük olduğu için ilk 3 ay hep alttan bakıldı hiçbir sorun yaşamadım 30+5 haftalığız şu an 😍
Aylaa123 gecekusuu sizce sakıncası olsa bebeğe zarar vericek birşey olsa doktorunuz bakalım dermiydi ?
gecekusuu keyfimin-kahyasi-misin benimde riskli gebelikti doğrusu cinsiyeti öğrenmek için bakalım dedi doktor
gecekusuu gecekusuu işte herkes bir şey söyleyince insan korkuyor cinsiyeti öğrenmek için bakalım dedi
obess gecekusuu 6 aydır neredeyse her kontrolde vajinal muayene yapılıyor bana her gittiğimde korkuyorum her seferinde de bebeğe bi zararı yok diye açıklama yapıyor doktor. Korkmayın 🙏🏻
gecekusuu obess sağolun içimi rahatlatınız doktorumda bir sorun yok dedi de bakalım peki bu haftada görünen cinsiyet sonradan değişir mi ?
incii_mom gecekusuu hiç bi sakıncası yok bebek rahimde rahim ağzı kapalı ki alet oraya kadar gelmiyor.
Nesrnn Yaniii doktor risk alacağı bırsey yapar mı? Riskli gebelıkte bıle vajınal bakılıyor gerektiğinde tabıki bakacaklar ve emın olun risk olsa asla bunu göze almazlar
Sibelipekf gecekusuu şuan için gerekli olduğunu düşünmüyorum ben 42+3 te doğum yaptım o gün yaptı muayenemi .hiç gerek yok canim yaotirma istemiyrium de
Deryz gecekusuu ben doktoruma güveniyorum kalp atışlarını mesela karından met duyamadık istersen annesi alttan gümbür gümbür duyalım içimiz rahat etsin dedi duyduk eşimde bende rahatladık bi düşüğüm olmuştu bazı doktorlar çok sert davranıyor ama kendi doktorum hiç öyle değil🌸♥️
gecekusuu Deryz evet bende uzun bir süreç Altan muayene oldum riskliydi ama sonradan normale döndü şimdi yine Altan deyince bir korktum 🥹 inşaAllah sağlıkla elinize almayı nasip etsin Allahım 🤍🤍