Parinas Cansscans bu da bi şehir efsanesi demekki 🤭benim oğlumda belim kopacak gibi oldu. Kızımda rahim bölgesinde adet sancısının şiddetlisini yaşadım. Şimdi yine erkeğe hamileyim. Umarım belden girmez ağrı. Bel çok fena cidden 🙈
Cansscans Parinas ben pcos hastasıyım adetlerim aşırı derece şiddetli olur aşırı hemde yerlerde süründürür alıştım o yüzden adet sancilarina da ama bunda kemiklerim kirilcak gbi bel ağrım oluyor sırtımda agriyor
Girlmama Cansscans evet hep erken doğum riskimiz vardı zaten 2 defa serumlarla durdurdular ama 3. de serum fayda etmedi
Cansscans Tugceelanaz kuzum malesef gene açılma yok okadar egzersiz yürüyüş yapıyorum sıcak suya giriyorum ama tık yok
Cansscans keyfimin-kahyasi-misin benim 32. Haftadan beri sancilarim cikiyor ciger geliştirici igne de vurdular 4 doz ama nazlaniyor bizim ki
Cansscans Tugceelanaz 41 e kadar yolu var dedi işte bakalım ama zaman geçtikçe sancilarim daha da çoğalıyor hareket edemez oldum agridan bide bulantim iştahsizligim başladı tekrardan