Sumisali_ Susambebis kızım 28 aylık onunda dişleri tam ama eli hep ağzında bende anlayamadım umarım anlayan birisi çıkar.
dilaradoyan Susambebis daha yeni bir arkadaşımla aynı konuyu konuştuk. Diş olmadığına emin dişleri tam dediğiniz gibi. Doktoru demir eksikliğinden dolayı yapıyor demiş. Eli ağızda ve oyuncak ya da nesne kemiriyor çocuk. Bende ilk defa duyup şaşırdım ama demir eksikliği ihtimalini değerlendirmek lazım. Bi tahlil verin isterseniz
Geleneksel1anne Susambebis böyle durumlarda doktorlar genelde d vit eksiliğine baktırın diyır genel bi tahlil verin bence
Bebekmert Susambebis benim kızımda 3 yaş 3 aylık sürekli eli ağzında yada ne bulsa ağzında dolanıyordu . Bir iki bir yerleri yaladigini da gördüm doktora götürdüm d vitamini ve demiri eksik çıktı . Şuan 1 hafta oldu kullanıyoruz ilaçları bakalım etki edecek mi
Sumisali_ Susambebis başka bişey koymuyor ama benim ki ağzına sadece parmaklarla kaşıyor ama olabilir yani hiç düşünmemiştim.
avucundaopucuk Benimde oğlum öyle bu yüzden durmadan boğaz enfeksiyonu olup duruyor. İlginç bir şekilde ara ara unutuyor sonra yine başlıyor. 4 yaşında ama hala elini ağzına sokma alışkanlığını bırakamadı şu anda unuttu yine başa sarmamak için gözüm hep üstünde 😅