zeynep0202 nurmltli61 benim doğum başlamıstı 26. haftada suyum gelmisti ondan azdı normalde az olunca şart olmayabilir ama makat geliş kalırsa sezaryen olur
Novella nurmltli61 Suyun azlığı konusunda pek bir bilgim yok fakat normal şartlarda 37 haftada da döndüğünü duymuştum daha önce. Doktorunuza sordunuz mu? 35 haftalıksınız doğumla ilgili konuştunuz mu hiç?
nurmltli61 Novella ya suyum az olduğu işin doktorum bi aksilik çıkmazsa 37 de alırız dedi Sezaryan yani. Suyum az olduğu için döneceğini sanmıyorum onun için sormak istedim
Novella nurmltli61 Anladım. Tabi en doğru kararı doktor verir. İnşallah sağlıkla doğar bebeğiniz. Yeter ki sağlıklı olun doğum şekli önemli değil.🙏
Novella Byzanur Tokluk şekerim yüksek çıktı normalde çıkmazdı düşük olurdu. 150 çıktı. İğnenin etkisi sanırım ne yapsam bilemedim.
Novella Dilekulgtt bol su içip idrara çıktığım halde 150den 168e çıkmış. Sizde nasıl oldu acaba? Biraz endişelendim açıkçası
Dilekulgtt Novella bişey yeme yemekten sonra erken ye yemeklerini canım yürüyüş yap evin içinde filan ama düzene giriyor iğne kortizonlu olduğu için şeker çıkıyor mecbur.