Ozgmcht Merhaba kızlar, aranızda bebeğine kordon dolanması yaşayan varmı ?? Doktor risk yok sadece doğum sezeryan olabilir dedi ama içim rahat etmiyor bu konuda sıkıntı yaşayan varmı ? Biz 29 haftalığız kilomuz 1.250 doktor çıkmayabilir dedi kilo almaya başladığı için karnımdayken hiç bi sıkıntı olmazmış içim rahat değill 😐😐
Usakli64 Ozgmcht gorumcemin bebeginin de son anda dolanmisti kordon hatta normal dogum yapti ama bebek 5-6 gün kuvezde kaldi solunum sıkıntısı yüzünden. Sezeryan olsa kuvezde kalmazdi
HaticeNur Ozgmcht ilk gebeligimde yaşadım canım 26 hafta diye hatırlıyorum kordon dolanmıştı ama korkunun haricinde bir sıkıntı yaşamadım çok şükür başka sebeplerden dolayı 8 aylık doğum yaptım insallah sende sıkıntı yasamazsin
Ebrufarid Ozgmcht benim de 30. Hafta da 2 tur dolanmisti doktorum normal doğum da sıkıntı yaratmaz dedi suan 35.haftadayiz kontrolde kordon yok dedi hareketlerini takip et yeter demişti doktorum bişey olmaz inşallah canım içini rahat tut
Hdou4225 Benim 16 haftalık ama kordon dolanmıs tam bir dolanma değil boynuna atılmıs gibi dedi doktor. Korkulacak bir şey olmadıgıno yuzde 30 gorulebildiğini soyledi
Ozgmcht Hdou4225 inşallah cıkar canım çıkma ihtimali yüksek seninkinin sağlıkla kucağınıza alalm inşallah 🙏🏻
Ozgmcht Usakli64 geçmiş olsun evet sezeryan olsa kalmazdı belki allah korumuş bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ozgmcht HaticeNur geçmiş olsun canm çok şükür almşsın kucağına darısı başıma inşallah skıntı olmaz 🙏🏻🙏🏻
HaticeNur Ozgmcht sagol canim cok sukur insallah sende alirsin sadece bana dr demisti ozellikle yatakta donerken ani donme ani hareketler yapma demisti bilgilendirmek istedim sende dikkat et donerken veya diger hareketlerinde ani hareketler yapma
Ozgmcht Ebrufarid inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hiç bir skıntı olmadan normal doğum sezeryan farketmiyo onlara bişey olmasında 🙏🏻🙏🏻