burcuyilmazzz38 Kızlar bu haftalarda olan varmı nasıl gidiyor ben cok yoruluyorum birde tekmeleri bazen can acıtıyor doktoronuz tahmını doğum tarihi söyledi mi son adetim 31 temmuz beklenen dogum 5 Mayıs gözüküyor utlrson da
Aysenurs5 burcuyilmazzz38 aynı tarihlere denk geliyoruz, benim bebiş çok hareketli değil 🫠 çantayıda henüz hazırlamadım siz çanta hazırladınız mı
irmgzr13 burcuyilmazzz38 ay günümüz aynıııı benim de tahmini doğum 5 Mayıs ama bakalım bebiş ne zaman gelecek 🥲 bizimki makat geliş daha dönmedi inş doğuma kadar döner bi de geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu var gebeliğin başından beri bu sorunu yaşayan başkaları da var mı acaba
ecrinkusum burcuyilmazzz38 benimde normalde son adet tarihim 31 Mart ama 1 hafta geç döllenme olmuş o yüzden adet tarihim 8 Ağustos olarak değiştirildi beklenen doğum tarihi 10 Mayıs ama bakalım minnoş ne zaman gelmek isteyecek😍 benimde ağrılarım aşırı var sol kaburgam çok agırıyor birde bazen hareketleri can acıtır gibi oluyor yine de şükür halimize sağlıkla kavuşalım bu günleri de özleriz 🥰😍
Simge0205 31+5 bende mayıs 17 de doğumm yapıcam inşallah bazen tekmeleri benimde canımı acıtıyor kaburgama vurduğu için ama olsun çok güzel bir duygu🥰🥰 allah isteyen herkese nasip etisn bende çok çabuk yoruluyorum ve nefes almakta güçlük çekiyorum☺️
Tanecikannecik Aiiyyy bende 30+5, gittikçe karnımın ağırlaştığını hissediyorum bende hareketleirm biraz kısıtlanmaya başlasa da hareket halinde olmaya çalışıyorum, 11 mayıs beklenen doğum tarihim 🥹❤️
eceeelmn irmgzr13 merhaba ben de 33üm tahmini 9mayis. Ben de sık sık oluyorum antibiyotikler kullandım ama geçer gibi oluyor yine başlıyor.zaten sık cikiyorum idrara bı de enf.olunca sürekli idrarim var gibi oluyor.onun dışında daha doğum şekli vs de konuşmadık ilk gebeliğim. Çantayı da hazırladım herşeyiyle hazır sadece valize koymadım (kendi pijamalarim kirissin istemediğinden 😂) 36da falan kapatırım.onun dışında ellerde uyuşma bel ağrısı kemik ağrısı mevcut.bebek hareketleri.cok hoşuma gidiyor nadiren canımı yakıyor kıpır kıpır maşallah diyeyim