Momellaa Sorum yukarıda 2.doğumum olacak oğlum 38. Haftada 3 kg doğdu bu sefer 2.sezaryende doktor 39 da alırım dedi ama biraz sancılarım var şuan 36+2 yim o yüzden merak ettim sormak istedim
Efendininannesi Momellaa ilk doğumumda oğlum 40+1de 2740 gr olarak doğdu 🥹 şimdi 8 haftalığım ne zaman kaç kilo doğar Allah bilir 🙂
Hshshzgsghzhshs Momellaa 35+0 zorunlu doğum oldu 2700 doğdu kızım şimdi 21 günlük olduk 3 kiloyu geçiyor elhamdülillahh
Ecemom_ Efendininannesi minyon bir bebek miydi. Hamileyken karın çevresi geriliği vs var mıydı bebeğinizde
Simge0205 Hshshzgsghzhshs yaa bende 31+5 haftalığım bebeğim 1600 gram iyimi sizce sizin bu haftalarda kaç gramdı acaba
Miinniik Momellaa tam 40 haftalikken sezeryan ile doğdu oğlum 4510 gram tosun gibiydi❤️ 2.bebegimi bekliyorum sağlıkla kavuşalım inşallah
minikbebegim06 Momellaa 37+4 te normal doğumla 3120 doğdu kızım 💐 Ama bunlara takılmayın her bebeğin gelişimi farklıdır 🥰
Momellaa minikbebegim06 ben kg ya takılmıyorum erken doğumda küveze girip girmemesi durumunu anlayabilmek için soruyorum anladığım kadarıyla bir cok kişi 37 yi doldurmuş
Sumbgdy minikbebegim06 minikbebegim06 doğumu kolaylaştırmak için herhangi bişey yaptınız mı acaba ☺️ bizim de bebiş biraz kilolu haftası çok ilerlerse doktor sezaryen der diye korkuyorum