fatosf_22 iremd-1798 çok az bir süreydi açıkçası yeni evliydik o yüzden sık oluyordu hangisi tuttu bilmiyorum ama çok net doktorun daha dört beş günlük dediğini biliyorum
iremd-1798 fatosf_22 doğrudur tabii kii baya erkenmiş yine de ☺️ bende diyorum pazaresi git en azından diye de o da yeni evli olduğu için heyecan yapıyor ☺️
_sekerportakali Ben 12. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim adet olacağım tarihten bir gün sonra kan verdiğimde 572 yle öğrenmiştim yani tam yumurtlama günü olmuş bence biraz daha bekle
iremd-1798 _sekerportakali haftaya Bali git diyorum durum arkadaşımı ilgilendiriyor ama gece ettiği için yarın gitmek istiyor ama bekleyeceğim varsa da şuan daha çok erken diye düşünüyorum bakalım ☺️
Andi iremd-1798 2 gün arayla test yaptım yaklaşık bi hafta 10 gün sonra doktora gittim sabrettm yani 😄🥰
iremd-1798 Andi hahaha şey yorucu ya kese var sonra bebek sonra kalp atışı vs bende adetimden iki gün önce öğrendim kan verdim 687 çıktı. Sonra doktora gittim 1 hafta sonra gel dedi o 1 hafta ölüm gibiydi ☺️ şuan bebişim doğdu da 8 aylık oldu gerçi ☺️
Mothersbaby iremd-1798 ben 8. Günü yaptım negatif çıktı . 13. Gün idrarda çok hafif silik çıktı sonra kan testi de yaptım 24 tü
iremd-1798 Mothersbaby yanii bende bekle diyorum en azından 14 gün olsun netlik olur ama bakalım kararı kendisi verecek ☺️
iremd-1798 Marsilyasabunu teşekkür ederim ☺️ bende arkadaşıma en azından 14 ü bekle diyorum bakalım ☺️
Marsilyasabunu iremd-1798 benim 14te negatif çıktı sonuçlar yok dedim geçtim 3 gün sonra bir daha deneyim dedim öyle belirdi çizgi ama