Nnb Kızlar tsh 8 çıktı. Doktor levation 50 mg verdi . Endokrine kadin doguma randavu aldim ama yakın zamanda yer yok . Kullanan var mı bu levatrionu
obli Nnb kullandım zaten piyasada iki ilaç var biri levotiron. İlaç olarak bakmayın hormon aslında düzenli kullanın mutlaka çok önemli.
Meridaily Nnb ben de levotiron kullanıyorum 2 aydır. 4,24 tsh ile başladım 25 mg kullanıyordum, bu ay 3,47 ye düşmüş dozu yükseltti doktorum
Nnb Meridaily kadın doğum doktoru mu endokrin doktoru mu verdi acaba size . Bana da 50 mg verdi ama daha mı fazla olması gerekiyor bilemedim . Saglik ocagindaki doktor yazdi şuan . Önce bi endokrine git dedi . Hocam randevu yok yakin tarihte dedim 15 gün sonra var dedim . Oo çok uzakmış de 50 mg yazmış
Meridaily Nnb dahiliye yazdı ilk. 2.ay çok düşmeyince kadın doğum uzmanı yükseltti ilacı. Ama genelde yüksek olunca endokrin düzeliyormuş sanırım.
obli Nnb ben gebelikten önce ilk öğrendiğimde 7ydi. 2.5 altına düşene kadar korunduk daha sonra hamile kaldım. Hamilelikte de dengesiz gitti 1. ve 2.trimester döneminde ama 3.trimesterda düzene oturdu. İlk 25 ile başladım 50ye çıkardık gebelikten önce ama gebelikte 75 e çıkardık sonra zaten şuanki dozumu kullanmaya başladım 100 ve 125.
Nnb obli benimde sadece gebelikte yükseliyor o yüzden öncesinde falan kullanmadım hiç. O zaman ben 50 mg kullanayım, randevu zamanım gelince doktorum gerek görürse arttirir yada azaltır artık. Teşekkür ederim