cakethesel Angel19 28. Haftamda baş aşağı döndü 31+3’üm haka baş aşağı çatı kemiklerimin ağrısından anlıyorum hala baş aşağı olduğunu
Gg5348 Angel19 şiddetli anksiyeteden tedavi bile görmüş bir insan olarak söylüyorum ki asla korkulacak bir şey yok sadece kızım ne zaman çıkacak diye heyecanımı hatırlıyorum çok kolay geçti çok da hızlı iyileştim sağlıklı gönlüne göre bir doğum olsun inşallah 🤗🙏🏻
annim_803 Elifimsib benimde aynı 24. Haftadan beri makat geliş ayakları hep aşağıda ilk oğlum 22. Haftadan doğuma kadar baş gelişti hiç değişmedi
Minovucado Merhaba kızlarYa benimki 31. haftada Makattı 33. haftada baş geliş dedi doktor 34’e girdim bundan sonra değişir mi tekrar döner mi acaba çok merak ediyorum Ben normal doğum istiyorum tabi sağlıkla gelsin öncelikle🥰
gezentianne Angel19 İkinci gebeliğim ikisi de 28. haftada kontrolümde döndü.. Normal yolla doğmayı seçmemişti ama olsun🤣
gezentianne Angel19 hayır ikinci olacak nasipse ama ilki ne zaman dönmüştü hatırlamıyorum 5 sene geçti :) Ayy benim de 5 sene geçti ama yazmışım her şeyi allahtan🤣🤣
Sedset 30.hafta kontrolde dönmüştü tekrar döner mi dedim çok hareketliyse döner tekrar dedi bakalım perşembe günü göreceğiz ama hareketlerinden hala ters olduğunu hisseder gibiyim başı yukarıdayken kaburgamın altında sertlik hissediyordum çünkü