hanimhanimcik  bacılar benim bat bugün birkaç gün önce test yapmıştım negatifti, bugün ovülasyon testi yaptım elimde bu vardı böyle çıktı sizce birşey olabilir mi🥲
Nilozof Bat 30′du hâlâ regl olmadım. Yarın test yapcam inşallah 🙈 Hiç belirtim de yok ama bana dua edin kızlarrrr 💕💕🩷
hanimhanimcik Nilozof selam canım test yaptın mı nasıl durumlar? benim adetim gelmedi daha ama testler negatif veriyor galiba biraz gecikme olacak çünkü kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var😢
Nilozof hanimhanimcik Evet yaptım negatif çıktı ama hâlâ regl de olmadım çözemedim. Kaset test olduğu için algılamamıştır inşallah diye düşünüyorum. Bende ne regl belirtisi ne hamilelik belirtisi.. Hiçbiri yok 🤦🏻♀️ İnşallah ikimiz de regl olmayız da güzel bir haber alırız bu ay
hanimhanimcik Nilozof ben elendim bugün galiba pembe akıntım başladı regle dönecek heralde🥲 neyse önümüzdeki ay hayıt otunu deneyeceğim inşAllah😂
Pinar-19 Kızlar merhaba 14 gün boyunca lekelenme gören oldu mu adet oldum sandım 3 gün peçeteye lekelenme geldi 2 gün yoğun gibi pede geldi daha sonra hep peçeteye kahverengi gibi geliyor kırmızı pembemsi gibi geliyor