kumsal__ Hiranur_2180 ömrümde ilkkez kullanıyorum adet sancılarım ve ilişki sonrası ağrılarım var dedim doktora bunu yazdı normalde 25gun kullanmam gerekiyordu bana baya ağır yan etkileri olduğu için ikinci pakete devam etmicem
miracsmom_ Kızlar ne durumdasınız Dsrh Gulceefe-00 kumsal__ orkidemm_ Mamiko_2020 Seyda-06 cakirbebek ozgerbas Ceylnnn N00A betullbbbb Baaysel Baliimsid ozgerbas Dkyckbraaa-1 Minervabunny Sevim1902 bildircinannesi Fdle Bktbg Anne6161amine Sm11 anneolucam Arzu1954 husna_tmt larienari Anne6161amine pinar_5 hanimhanimcik Bekobeko5693 Sonnenfrau Pinar-19 Sevim1902 Dsrh
Gulceefe-00 cakirbebek yani adetine 6 gün kala öğrenen de var burada adeti geçince öğrenen de var bilemiyorum ki ama ben ilk gebeliğimde dört gün kala kanda negatif gördüğüm için adet gününü bekleme taraftarıyım
Gulceefe-00 Baaysel bende hiçbir belirti yok ilk gebeliğimde de hiçbir belirtim yoktu adetim bir gün geçince test yapmıştım da fark etmiştim 😄o yüzden kendimde hiç belirti aramıyorum
Gulceefe-00 Baliimsid yaa değil mi adetimiz bitiyor yumurtlamadan sonra başlıyoruz gün saymaya şu kadar kaldı diye sonra olmazsa tekrar başa sarıyoruz 😂
Baliimsid Gulceefe-00 umarım bu ay başa sarmayız hamile kalmış oluruz(amin) benim ara ara gelen kasık ağrım var siz nasılsınız
Gulceefe-00 Baliimsid umarım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder. Bende hiçbir belirti yok ben zaten belirti aramıyorum ilk gebeliğimde de hiç aklımda olmayan bir zamanda hiçbir belirtim olmadan gebe olduğumu öğrenmiştim o yüzden adeti bekleyeceğim 😄
miracsmom_ Benimde 27 mart 12 de yumurtlamayı gördük sadece midem bulanıyor ama havalardan da olabilir beklemedeyim bakalım