dumancagla Kızlar 28+3 teyim afedersiniz ama kabızlık yaşıyordum yine de yapıyordum dün yapamadım bu günde ilk defa çok az zorlandım ilk defa ıkınmak zorunda kaldım hala o tarafım acıyor ıkınmak zarar verir mi birde ne iyi gelir tekrar böyle olmak istemiyorum
mrp2023 dumancagla doktorunuza sorarak bi şurup var onu için derse ondan alabilirsiniz dışkıyı yumuşatır
Mucizeebeybi dumancagla sıcak suya 2 kuru kayısı at kayısılar yumuşasın onları ye suyuda ılık olunca iç hemen sökülür bağırsakların
LLavinya dumancagla hamilelikte ıkınmamak gerekiyor ben günlerce çıkamıyorum çareyi zeytinyağı içmekte buldum iki günde bir tatlı kaşığı içiyorum günlük çıkmaya başladım şuan çok şükür
Nttm Sabahları 2 kiviye biraz su ve 1-2 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyip blenderdan geçirip bol su ile yiyorum birkaç saate etki ediyor. Tavsiye ederim 🌸
Cesie Ben herşeyi denedim tek iyi gelen ılık su oldu 1-2 saate çıkıyorum mutlaka .bende çok çekmiştim denemediğim birşey kalmamıştı.kişiden kişiyede değişebilir tabi 🌸
Mucizeebeybi dumancagla kayısı ve su canım nasıl bir zararı olabilir ki normalde de kuru kayısı yemek gerekli zaten gebelikte faydalı 😊 birde duphalac şurup içebilirsin doktoruna danışarak
mrp2023 dumancagla tüp bebek tedavim sırasında kullandım hamileliktede kullanılan bi ilaçtı, doktorum kullanmamı önermişti ama sizde doktorunuza sorun şurup formda
dumancagla LLavinya ilk defa bugün kötü olunca mecbur kaldım bir daha yapmam korktum yemeklere falan hep zeytinyağlı yapıyorum iyi gelir diye normalde yapıyordum ilk defa böyle oldum zaten kan ilacından mı ne oluyor
dumancagla Cesie benim sabah bulantılarım devam ediyor soğuk su içiyorum ama deneyeceğim yinede teşekkür ederim 🙏🏻
LLavinya dumancagla bende yemekler zeytinyağlı yapıyorum ama fayda etmiyor kuru kayısı ya da zeytinyağını direkt yemek fayda sağlıyor
Cesie dumancagla rica ederim 🌸 kayısı kompostosuda deneyebilirsiniz onda çıkan çok kişi var ben hariç 😂
dumancagla Mucizeebeybi bilmiyordum teşekkür ederim eşime söyledim gelirken alacak umarım bunlar iyi gelir ilaca gerek kalmaz🙏🏻
Aydnkynk dumancagla magnezyum kullanıyomusun bilmiyorum ama ek olarak kuru erikte yemeyi dene seviyorsan
dumancagla Aydnkynk 1 defa kullandım devam etmedim bacak ağrım çok olmadığı için diğer vitaminlerimi kullanıyorum