Gulsahs mrvbsr ben yazın gittim ama maalesef gezememiştim akraba ziyaretleri benim yerime de gezersinn😂
Yazmelegi_ Ranni gerçekten aşırı soğuktu, bi kaç gun önce güneşliydi tişörtle gezerken dünden beri kazak giyiyorum
Ranni Yazmelegi_ kışlıkları topladım yaz geldi diye yatağın altına kaldırdım 2 gün önce bugün geri çıkardım 😅😅
Busramnida Ranni bende haritanın bir ucundan bir ucunda yaşıyorum 😂 Muğla / Erzurum ikisi de zıt şehirler çok zorluk çekiyorum bir egeli olarak kara kışa alışık değilim asla 😂🤦🏼♀️
zeynep0202 Ranni yok benim o kadar değil toplu taşımayla 1 1 buçuk saat kendi arabanla yarım saat ama her istedigimde gidemiyorum yinede🙁
zeynep0202 Ranni ailemde pek gelmiyo yani annem en son bebek görmeye gelmisti evime ve kızım mayısın 22 sinde 2 yaşına girecek tekrar bebek doğunca gelir herhalde
CoolMamaMode Ranni yani Antalya’da böyle nem yoktur gerçekten Eskişehir ne kadar kuruysa burası da bi o kadar nemli 😂
Helinsevim Ranni öyle Batmanlılar iyidir, biraz fazla rekabetçiler ama yardımseverlik misafirperverlik konusunda çok iyilerdir ve de çok çalışkanlardır 🤩
Annekuzusu06666 Ranni gerçekten yani öyleymiş benim eşim yanımda olunca çok aramıyorum allah razı olsun eşim acaip destek ve yardımcı ama işte böyle göreve gidince olmuyor