Funda55 Merhabalar anneler , bebeğim de aşırı gaz ve reflü var her beslenme sonrası aşırı kusuyor birde gazlı olduğu için ıkınırken bile kusuyor doktorum mamasını değiştirmeyi gerek bulmadı , aranızda bebişleri böyle olan anneler varmı , önerileriniz neler
Aylaa123 Funda55 thickener mama alın bebelac markasında var o normal kullandığınız mamanın içine bir ölçek atıp 5 dk bekliyoruzsunuz mamayı puding gibi katılaştırıyor midesinde tutunmasına sebeb oluyor ve yediğini kusmıyor benim bebeğimde de var reflü biz o mamayı kullandık hep mamasına karıştırırak
Merve-metin Funda55 benim bebeğimde haftaya 2 aylık olacak sürekli her emmeden sonra kusuyor dr muayeneye gittiğimizde masasına bile kustu 🤦♀️ reflü dedi kilo alımı güzelse tedaviye gerek yok dedi kilo alımı iyi tedaviye gerek yok fazlasını çıkarıyor dedi ama çok kusuyor her gün sürekli kıyafet değiştiriyoruz sürekli gazını da çıkartıyorum ama yine de kusuyor
seyma0661 Funda55 ya bizimki de 7 günlük emziriyorum hemen hemen her memeden sonra burnundan ağzından kusuyor. 2 saatte bir emziriyorum aradaki 2 saat kusma ve mıçmayla geçiyor 🥲 henüz doktora götürmedim nasıl bi tedavi yaptırır ki acaba
Merve-metin seyma0661 gazını iyi çıkarttığından emin olun gazını tam çıkartamadığı zamanlarda da kusarak rahatlatıyor kendilerini
Merve-metin seyma0661 gazını çıkartsın fazlasını çıkartıyordur benim bebeğimde öyle doktor kilo alımı normal olduğu sürece korkmana gerek yok tedaviye de gerek yok demişti kilo alımı normal çıkınca fazlalığını çıkartıyor bebeğin büyüdükçe kusması azalacak demişti