Heyo GezenTavuk_2 zaten bildiğim kadarıyla doktor acmazsa öyle kafana göre o bölümden randevu alamiyorsun
Brcu145366 Heyo bende oraya gıdıyorum canım doktorun kim baya gıden var burdan dünde konuştuk bi kaç kişiyle
GezenTavuk_2 Heyo yaaa senin yatkınlık gibi birşey herhalde çünkü çoğu pıhtılaşma olan iğne kullanıyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🩷
Heyo GezenTavuk_2 amin inşallah. Yatkınlık değil canim genetik pitilasma varmış zaten iğne kullanıyorum hamileliğimde hapta kullanıyordum 34 de hapı bitaktik iğneye devam
Heyo erikarpuz valla hemotoloji doktorunun demesine göre 4 genden falan geliyor diyordu ve hatta annene babana kardeslerine şöyle onlarda baktirsin demisti
GezenTavuk_2 Heyo kuzum daha hamile değilim bu ay yumurtlama çatlama günü değerlendirdik hayırlısı inşallah
Brcu145366 GezenTavuk_2 ben alıyorum randevu canım sıkıntı yaşamıyorum mesela bugun gıttıysem.15 gün sonra gel dıyor ya çıkınca bakıyorum hemen 13.14 gün sonrasına fln alıyorum ben istanbuldayım Zeynep kamile gıdıyorum doktorumda çok iyi
Heyo Brcu145366 genelde Nazan tarhana alıyordum ona yoksa Ayşe doğru bu son ikidir savaş kanbura aldım savaş kanburdan çok memnun kaldım sizin doktorunuz kim acaba
Brcu145366 Heyo bende ilk savaş beyle başladım memnundum ondan sonra benım şeker fln çıkınca perinatolojiye gıdıyorum ordaki doktorumda çok iyi