GezenTavuk_2 Kızlar selam bugün doktora gittim @mucizemom8 kankim ile bir konu hakkında konuşmuştuk kan pıhtılaşmam için önceden gebelik düşünüyorsam coraspin yada aspirin vermesi için gebelik olmadan veremeyiz vs dedi neyse… Takıldığım nokta şu bana dedi ki doktor hanım biz dedi sen hamile kalınca sana bakamayız sen riskli gebelik gurubuna giriyorsun sana perinatoloji vs bakar dedi? Zaten hamile kalsam özelden devam edeceğim ama oldu ki edemedim cidden kan pıhtılaşması olup devlette perinatoloji kontrolüne giren var mı?
tahamommy GezenTavuk_2 bende pıhtılaşma var iğne ve hap kullanıyorum ama normal kadın doğuma gidiyorum bana hiç öyle bişey söylenmedi
tahamommy GezenTavuk_2 ve benimde 3 düşük geçmişim vardı, aslında perinatoloji bi yandan güzel tabi özelde kendi doktorunuza devam edip devlette oerinatolojide kalabilirsiniz, yaşınız kaç? devlette 35 ten sonrasını direk perinatolojiye gönderiyolar bir de
GezenTavuk_2 Femay bir kürtaj bir fusuk ondan dolayı mı dedi bunu ama özeldeki doktoruma gitsem bunu diyeceğini düşünmüyorum nedense
Femay GezenTavuk_2 düşükten dolayı riskli gebe grubuna alıyorlar sanırım yoksa her kan pıhtılaşması olanı alacaklarını sanmıyorum. İmkanım olsa ben perinatolojiden devam ederdim. Hem devlet hem özel takipli gidebilirsin
GezenTavuk_2 Femay işte düşük de pıhtılaşmayı bilmiyordum ondan dolayı oldu sanırım o yüzden de oraya sevk etmislerdir oraya kolay randevu bulunamıyor diyorlar ama nasıl insanlar randevu bulacak hadi ben özele gittim diyelim gitmeyen insanlar için zornolmaz mi ki
Femay GezenTavuk_2 yok sana sınırsız alan açıyorlar zaten. Benimde öyle yüksek riskli gebe grubundayım. Sınırsız yeşil alan açık. Önce normal kadın doğum bakıyor sonra oraya kons atıyorlar sınırsız açılıyor riskli olduğun için
GezenTavuk_2 tahamommy bence başından savmak için dedi çok saçma zaten dediği bende anlamadım ne alaka dedim?!
tahamommy GezenTavuk_2 normal ultrasonlarına özele detaylı ikili vs onlara perinatolojiye gidebilirsin olmadı hatta tahliller içinde zaten önce hamile kaldığında devlet kadın doğuma gidiceksin ki sonrasında perinatolojiyi açıcaklar sana
tahamommy GezenTavuk_2 sabah 10 da mhrs girersen 15 gün sonrasında net bulabiliyosun bende bugün ikili için gittim 17 gün önce almıştım randevumu
GezenTavuk_2 tahamommy zor ya 😀 her ay o şeyi yaşamak ayrı zaten bu perinatolojideki doktorların cihazları daha ayrıntılı oluyor dimi.
tahamommy GezenTavuk_2 valla çok ayrıntılı diyemem ben çam sakuraya gittim, yeni bi hastane olması rağmen kadın doğumdaki ultrasonlar kapkara veriyor, perinatolojide ki kağıt vermedi e nabıza yükledi ama ben özelciyim 😅 en güzel görüntü onlarda
GezenTavuk_2 tahamommy evet bende özele gidiyorum gebelikte ve doğumda cam ve sakura çok berbat bir hastane bu arada
tahamommy GezenTavuk_2 bugün onu gayet iyi tecrübe ettim 😅 ya bu çete zıkkımı yüzünden özele de güven kalmamıştı burda çam sakura doğum yapanları gördükçe dedim acaba olabilir mi ama bugün no 🥲🥲 doktor suratıma bile bakmadı daha önce kayıplar yaşadım insan bi anneyi sakinleştirmeye çalışır ne biliyim kalp atışı var der kendi kendi oflayıp pufluyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü bişey var sandım kalp atışı var dimi dedim evet diyo bide kendime gelemedim daha