Hgergy ben evleneli 2 yıl oluyor eşim yurtdışındaydı trden buraya gelmem dört ay falan sürdü bize muhabbetinden, geldiğimin sonra ki ayı Hamile kaldım. Beşinci haftadan itibaren 16. Haftaya dek kanamam oldu ve ben her hafta acile gitmek zorunda kaldım bebek hep sağlıklı kanama alanı yok ama sürekli kanamam vardı ve leke gibi değil bacaklarımdan akıyordu o derece. Sonra doktor evde hep istirahat verdi tam 16. Haftamı doldurdum bi gece ağrıyla uyandım ve ölüyorım sandım apar topar hastaneye gittik ve doktor dedi ki bebek doğum kanalında ve buradan çeviremeyiz normal doğum olacak! Eşimde bende perişan olduk ve ben o bebeği o kadar istemiştim ki.. sonra doğum yaptım ve bebeğim yaşıyordu doğduktan sonra kaybettik küçük olduğu için. Yabancı bi ülkede kimsemiz yok ve eşimle ikimiz tek başımıza küçücük bebeğimizi defnettik. Sonra doktor genetik rahimimin kalp şeklinde olduğunu bu şekilde kalırsa sonra ki hamileliklerde aynı sorunu yaşayabilme ihtimalimi söyledi ve histereskopi önerdi ve oldum tereddütsüz. Tabidoğumdan sonra sütüm geldi 40 gün kanamam oldu logusalığı dibine kadar yaşadım ve psikilolojik olarak çok yıkıldım. Doktor en az altı ay korunacaksın rahim kendini toparlayacak ve iyileşeceksin dedi. Ben o kadar umutsuz ve kendimi suçladım ki bir daha asla hamile kalacağıma inanmadım, dediğim gibi ailelerimizi görmeye tatile tr’ye geldik ve bir ay orada kaldık o süreçte hiç bir beklentim yoktu ve orada korunmadık sadece, bir ayda toplasan 3 kere falan ilişki yaşamışızdır ve dönüşünde hamile olduğumu öğrendim hatta inanmadım direkt kan verdim test yanlıştır falan dedim yani. Şuan 32. Haftandayım çok şükür her şey yolunda gidiyor bebekte bende sağlıklıyız ve normal doğum yapabilecek kadar her şey uygun. Yani çok uzun oldu ama anlatmak istediğim çok isteyince olmuyo vakti değilse rabbim nasip etmiyor nasip etse de bir şekilde şer ile sonuçlanıyor. O altı aylık dönemde ben her regl olduğumda ağlıyordum korunuyor olmamıza rağmen. Bebek biz istediğimizde değil ihtiyacımız oleuğunda geliyor ben buna inanıyorum. Geç olsun güzel olsun hayırlı olsun, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama sakın içinizden dahi kötü geçirmeyin. Eminim en doğru zaman da o sevinçli haberi almak nasip olacak ve çok güzel bi anne olacaksınız, kalbinizi ferah tutun🕊️🤍