Melikedgn 3 gündür aynı şeyi yaşıyoru. Özellikle sağ tarafım aşırı ağrıyor mu desem çekiliyor mu geriliyor mu bilmiyorum, randevu tarihimede var daha ne olabilir ki böyle bir durumu yaşayan var mı?
Esnef Melikedgn acilden giriş yapın aksatmayın 22 haftamda aynı seyleri yasadım 4 gün yatısım oldu hastaneede dinlenmem onerildi ayaga kalkmam yasak yinede bi gorurunun nolur nolmaz
Esnef Melikedgn ve böbrek genişlemesi çıktı bende kasılmaları o teyikliyomus acılmam olmustu aynı zamanda şuan takip altındayım
cylnmy Melikedgn ben de aynı haftada yaşadım doktor magnezyum ve kalsiyum verdi nat ya da açıklık bir şey çıkmadı. Masa başı çalışmak da cabası
Diamondstallion Melikedgn benim de öyle olmuştu kontrole gittim o hafta, kafası oradaymış o yüzden sertleşme olmuş. Tabii sen yine kontrole git için rahatlasın ama stres olmana gerek yok belki bebişin kafası yerleşti baskı yapıyor annesi 🥰
Esnef Melikedgn inanın ramazanın ilk günü kabus gibiydi ağla ağla bi hal olmuştum 4 gün hastanede yattım ilaç serum iyi geldi şükür evdeyim dinleniyorum yormamaya calısıyorum kendimi erken doğum riskim var bi de düşünün halimi Allaha sığındım
Melikedgn Esnef ay Allah kolaylık versin cümlemize inşallah. bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun
cylnmy Esnef Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağınıza alın erken doğum riskiniz neden açılma vs mi var
Esnef cylnmy muştayız biz maalesef imkanlar cok kısıtlı bobrek genişlemesinden dolayı kasılmalar olabilirmiş o da acılmayı tetiklemiş olabilir dedi dr artık ne kadarı doğru Allah bilir
Melikedgn cylnmy evet gittim magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ilaç verdi başka çok şükür bir sıkıntı yoktu
Melikedgn Diamondstallion teşekkürler:) gittim magnezyum yazdı geçer dedi başka bir sıkıntı yoktu çok şükür