Elif-58 Merhaba kızlar Detaylı ultrason için devlet hastanesine gittik. Normalde özele gidiyoruz. Doktor 5- 10 dakika baktı bakmadı normal ultrasondaki gibi. Sonra bi kağıt verdiler tamam dedi. Daha ayrıntılı olması gerekmezmiydi .Özelde ikili taramada yarım saat sürmüştü herşeyi incelemişlerdi . Ama bunda sanki hiç bişeye bakmadı gibi geliyor
Cnkglsn Elif-58 bürün organlarına tek tek bakmak 5-10 dk sürmesi mümkün değil ki parmaklarına bile tek tek bakıldı sizinki biraz önemsememiş gibi geldi bana🤔
Kahramanlar Bana 20 dk boyunca baktı tüm organlarına vücudundaki kemiklere parmakların ayrıkmı birarada mı olduğuna kan dolaşımına isdar kesesine hatta iki defa işedi şimdi dahada küçük idrar kesesi dedi sonra eşimi çağırdı onada uzun uzun gösterdi renkli şekilde vücudunu gösterdi karnıma vurdu şekil değiştirsin diye değişik açılardan gösterdi elini ayağını cinsiyetini gösterdi
Motherscup Elif-58 canım tek tek organlara bakarken söyledimi normal diye bana her organ icin normal diye anlattı en son hatta yuzunun net resmini cekemedi diye birsuru ugrasti eger icine sinmediyse git ama normal dediyse cokda onemseme 10 dk 40 dk diye