Aynure27 Kizlar ayrıntılı ultrason fiyatı ne kadardır özellerde.bide normal konturoldemi bakıyorlar ona yoksa ayrımi sadece ona bakıyorlar.anlamadim benya
asli0101 Aynure27 ona ayrı bakıyorlar fiyatını bilmiyorum ama 22 haftalık olması gerekiyormuş sanırım yani ultrasondaki görevli öyle demişti sanırım 4-5 bin arası
gizzzy35 Aynure27 Şehir neresi? İzmirde 5500 e yaptırdım geçen hafta. Perinatoloji uzmanı bakıyor. 18 24 hafta arası olması gerekiyor
mlkkk Aynure27 ben Kilis’te özel bi poliklinikte yaptıracaktım 2500tü ama diğer yerlere göre burası çok uygun özel hastanelerde sanmıyorum 5binden aşağı olacağını,normal muayenede bakmıyor çünkü en az 45dk sürüyor
Findik-annesi Tekirdağdayım şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım özeldeki kadar uzun sürmüyor 20 dk kadar sürdü ama doktor gayet ilgili ve güler yüzlü ben çok memnun kaldım
Femay Aynure27 bulunduğunuz şehre göre ve hocanın popülerliğine göre değişiyor. Birde ultrasona bakma süresine göre. Her faktör etkiliyor.
Aynure27 Gulsahs üniversitesilerde bakılıyor dediler ama ondada paralı hocalar bakıyor yine parasız deyil yani anlamadimki
Gulsahs Aynure27 ben parasız ve devlet hastanesinde baktırdım öyle bi talep vs bulunmadılar ve ilgililerdi baya uğraştılar benimle bebeğin pozisyonu dönmedi diye ben doktorlarını falan beğendim siz bi araştırın isterseniz