Ferik Kızlar sonuçlardan biri yüksek çıkmış doktora yarın gidicem ama çok stres yaptım anlayan var mı aranızda lütfen bilgisi olan varsa yazsın
mlkkk Ferik ikili testin sonucu bu değil grafik ve risk faktörleri var onlar değerlendirilir onlarda e nabıza yansımıyor doktordan alacaksınız
asli0101 Ferik benim sonucum böyle çıkmadı grafikle çıkmıştı umarım siz güzel sonuçlar alırsınız benimki güzel çıkmadı
Ferik asli0101 yarın sabah gidicem inşallah. Grafik olarak göremedim sanırım doktor ekranında çıkıyor. Fetal DNA mı yaptırdınız sadece ikili test mi acaba
asli0101 Ferik ikili test yaptırdım özelde fetal dna çok pahalı 28 bin demişlerdi ikili testim kötü gelince Eskişehir Osmangazi Üniversite hastanesine gittim fetal dna yo orda yaptırdım 1.100 ₺ gibi bir fiyata henüz sonucum çıkmadı ikili taramada down sendromlu dediler
zehranurates Umarım hayırlı güzel haberler alırsın tüm gebeler hayırlı güzel sağlıklı mutlu huzurlu haberler alırız yarın doğumum var Rabbim sizlere de sağlıklı evlatlar ben de herkese nasip etsin Rabbim sınavlarımızı imtihanlarımızı kolay eylesin amin
zehranurates Ferik inşallah size hayırlı güzel haberler alırsınız sağlığıyla kucağınıza almayı nasip eder Allah razı olsun ❤️
Ferik asli0101 ikili taramada yanılma payı çok fazlaymış umarım Güzel haberler alırsınız rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
faveylaa asli0101 merhaba bende fetal dna yaptıracağım ama fiyatlar çok yüksek osmangazi 1.100 güncel fiyat mı acaba birde risk gördükleri zaman mı yapıyolar
asli0101 faveylaa güncel fiyat 17 martta yaptırdım sonucu bekliyorum 1.100 ödedim ben ikili tarama sonucu gittim ama normalde bakıyorlar sadece çarşamba günleri bakmıyorlar sabah erken gidip sıra alıp öğleden sonra doktorla görüşüp kan veriyorsunuz