incii_mom nisaakb merhaba 1 doz tetanoz 1 doz da bunu mu olmak gerekiyor yoksa bu tek doz yeterli mi nasıl oluyor ben şu an 19. Haftadayım sağlık ocağı 19+2 de tetanoz vurmak istiyor. Erken gibi geldi bana
NoName_ nisaakb daha bugün sağlık ocağındaki ebe ile konuştum hiç böylr bir şry söylemedi haftam bayrama denk geliyor bayramdan sonra mı geleyim dedim birde kontrole daha var bebeğin kalp atışını duymak istedim o yüzden bu cuma çağırdı 18+6da kalp atışını duyabilirse doppler ile aşıyı yapacağını söyledi
nisaakb NoName_ benim ebemin de haberi yoktu beni de aşıya çağırdılar geç kaldık dedi. Ben üçlüyü yaptıracağım dedim bi şey demedi. abla yazıyı oku diyince gördü o da. Gelen yazılara bakmıyorlar
Barlasmomyy nisaakb merhaba bende bu aşı için 10 gün önce görüşmüştüm sağlık ocağı ile bekliyorum yok bu sene böyle bir plan belki 15 nisandan sonra yazı gelirse bilemeyiz haberimiz yok bebeklerdeki aşı takvimine değişiklik getirilecek hamile aşıları aynı kalacak demişti kesin bilgi olduğuna eminsiniz değil mi ?
nisaakb Barlasmomyy ben ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum yazılar bize geliyor kesin bilgi belki aile hekimlikleri yazıları duyuruları takip etmiyor olabilirler. Haftaya işe başlayacağım tekrar sorup buraya yazarım kızlar
Hll96 Esnef bende daha olmadım olup olmamak konusunda çok kararsızdım. Doktorum 1 doz ol her ihtimale karşı dedi. O nedenle olmaya karar verdim. Sonrasında pişmanlık yaşamamak için.
Hll96 nisaakb ben şuan 24 teyim tek doz olacağım ama hemşire haftaya gel vuralım dedi. Erken değil mi?
aslanmommy Tetanoz oldum 22 hafta da şuan 27+6 haftaligim ikinci doz için aramadilar bu dediğiniz aşıyı da yeni duydum ben gebelerde kimse bişe demedi pazartesi sağlık ocağına sorayım ama benim haftam geçmiş olur değilmi 28 olacam