Nrgll İlk gebeligim 38+3 haftaligim.sabah uyandigimda migde bulantisindan lovobaya zor yetistim.yalniz kusarken kendimi tutamadim suyum mu geldi yoksa idrarmiydi bilemedim.. Suyum gelmis olsa bile bebegim karnimda hareket edermi bebegimin hareketlerini hissediyorum karnimda lutfen bilgisi olan yardimci olsun cok endiselendim.
Kumral60 Nrgll Canim mide bulantısı doğum belirtisi olabilir bence idrar olsa tutabilirdin suyun olabilir bebeğin hareket eder ama doktorunu arayıp bilgi vermelisin çünkü şu geldiginde acil gitmek lazım.
Sevvaldal Nrgll mide bulantısı doğum belirtisiymiş. Aynı anda suyunuzda geldiyse doğum başlamış olabilir. Acil olarak hastaneye gidin bence.
Nrgll Kumral60 her sabah oluyo genelde bulantim doktorumu ariyorum cvp vermiyo cok sinir oldum suanda😟
Kumral60 Nrgll Canim git o zaman hastaneye baksınlar şu ise enfeksiyon riski oluyor beklediğinde benim doktorum şu geldiginde gelmemi söyledi hemen.
031965 Suyun tamamı boşalmadıysa gelmeye devam eder ve bebek hareket eder tamamen hareketsiz olmaz ama suyun biterse bebeğine zarar verirsin o yüzden bekleme kesinlikle
gizemgb Zaten haftanız yaklaşmış bence hemen kontrole gidin eğer gelen suyunuzsa önemli bi durum çünkü