Mineldeva0 Kızlar klomen kullandım bu ay normalde asla göğüs hassasiyetim olmazdı uçları kocaman oldu sızlıyor adetim geçti bir gün kasıklarım patlıycak gibi test yaptım ama bilmiyorum bakarmısınız
Annebus Mineldeva0 benimde normalde göğüslerim adet öncesi acır ama gebe kaldığım bu ay uçları çekiliyor gibi olmuştu ve normalde olmayan uçları kocaman olmuştu😅 testine at bi bakalım
Annebus Mineldeva0 hafifte olsa görünüyor inşallah bebişin seninledir yarın awox marka erken gebelik testiyle yapmanı öneririm 🫶🏻
Meral_63 bende bugün yaptım benim de böyle çıktı ama 3 hafta önce kürtaj oldum hemen böyle çıkması normal mi
momof3 Meral_63 Canım henüz beta sıfırlanmamış da olabilir bazılarında 2 hafta bazılarında 25 günü bulabiliyor çünkü sıfırlanması
momof3 Mineldeva0 canım baska marka ile dene yarın bu marka aşırı yanıltıcı maalesef ki.Sende inşallah vardır ♥️
Annebus Mineldeva0 inşaatlar şu mübarek günler hürmetine rabbim nasip etsin mutlaka yazın merakla bekliyorum 🥰
Busuzun Mineldeva0 merhaba kaset testler erken gebelikleri gostermiyor diye biliyorum erken gebelik testi alin mutlaka ya da direkt kan verin insallah hamilesinizdir❤️